What's Time Now?

Follow me and I'll follow u back (just inform k)

Aku Di Tagged La....

salam..

hahaha kali ini aku dah di tagged oleh saudari eskremgoreng yang berspek tebal, Bibir besar, Mata sepet, Gigi jongang, Hidung bula, Kepala botak, Perut berlapis dan  Telinga capang. hahaha.. jgn marah haa.. huhuhu.. maka atas kehendaknya.. aku akan mnyetelkan tagged ini hehehe.. simple je pon.. yela sesuai la untuk aku yang tengah tak ada apa nak buat ni hehehe.. apa yang korang kena buat ialah:



1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same.

senang je kan? 

Ok TADA!!! memperkenalkan gambar dari photo files aku, folder yang ke-8 bernama 

MANGSA PEMBUNUHAN!!!! amacam thrill kan tajuk folder hahahaha...


amacam? ada smart tak gambar ni? hahahaha.. yang pasti ini bukan aku.. fuhhh nasib baik hahaha.. yela sebab aku yang tangkap gambar ni hahaha.. memperkenalkan ni la roomate aku mase aku sem 4 dulu.. ekceli semua haousemate aku pedajal kan hehe.. tapi memandangkan gambar die ni adalah gambar yang ke-8.. maka dia lah yang bertuah skali untuk tagged ini hahaha.. tahniah la bro.. popular jap ko pasni.. royalti nanti kita cutting dua ok? hahahhaa.. 

gambar yang da siap tu ada.. aku compile kan semua gambar yang telah dibunuh itu hahaha... pastu last sekali aku tampal gambar tu kat board blok kitorang.. memang popular dorang.. dan aku pon diketuk kepalanya dengan bermacam2 insntumen termasuklah kasut, kayu besbol dan macam2 lagi hahaha.. ok itu la kisahnya tentang gambar ni hehehe..

setelah menyelesaikan tagged ini.. aku telah melibatkan beberapa agen2 untuk teruskan tagged ini huhuhu.. orangnya ialah:

6) Nisa

hahaha.. hope ini dapat memuaskan hati anda yang membaca huhuhuhu...

selamat membaca..

siap sudahh salam...

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
9 Responses
  1. gravatar aYu

    haha..lawak pic tu..

  2. haha kejam2..sapa la tu yerkk..nmpk mcm tuan empunya...wh nice posing tika tido bro..btw thnk tag..nnty ak jwb skank nak baca buku food micro..hakhakhak..lwk jeh..

  3. da follow da visit dan da click nuffnang..

  4. pewitttt seksi o paha tu.. wakakakak... adoi, asal tag aku? ko mesti nk tengok gambar 18sx aku kat folder no 8 tu.. ok nanti aku tunjuk.. ekekekek

  5. Woooooo.. Mantop gambar.. Hahaha..

  6. sy la saudari eskremgoreng yg dimaksudkan di atas..

    ada sesiapa berminat nak isi borang? sila ke kaunter 3.. ehehe

  7. salam...

    mimi baru siap banner...
    kalau sudi tuan umah nak pasang disini...di header...mimi amat berbesar hati dan terima kasih...

    http://img185.imageshack.us/img185/522/mimipunyer.png

    itu alamat banner mimi..thanks...kalau sudi..

  8. nyenyaknya dia tido..hehe

Related Posts with Thumbnails