What's Time Now?

Follow me and I'll follow u back (just inform k)

[Forward] Keajaiban Tulisan Dalam Microsoft Word.. Subhanallah..!!


salam..

ok untuk entri kali ini, aku just forward kan satu entri yang bagi aku antara yang perlu kita tahu berkenaan dengan peristiwa 11 september dan juga microsoft word. entri ini aku telah copy dari blog Abg Remedy dan aku da pon meminta kebenaran dari beliau hehehe.. tak caya korang tanya lah die sendiri ok?

ok hope korang dapat sedikit pengetahuan dari apa yang telah di postkan oleh Abg Remedy ini ok? mungkin ini akan memberi satu petunjuk bahawa umat islam kini bukan lagi umat islam yang ditindas dan mungkin dengan post ini juga akan membangkitkan semangat keislaman dalam diri kita. selamat membaca.



Untuk entri malam ni remedy ingin berkongsi sedikit perkara yang agak pelik. so terrpulang kepada korang untuk menilai sendiri perkara ni..mungkin benda ni ada yang dah tahu dan ada yang baru tahu..jadi boleh jugak beri pendapat korang kat sini yerk.

Cuba buat sendiri  and lihat...


1. Buka Microsoft Word korang.
2. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY

Q33 NY ni adalah number pesawat yang melanggar World Trade Centre.

3. tukar saiz font tu kepada saiz 48.

4. Korang highlightkan Q33 NY tu kemudian tukar kepada font WINGDINGS.

Apa yang korang nampak? Allahuakbar ..menakjubkan..kebesaran Allah S.W.T

sesungguhnye benda ni dah lama wujud tanpa sesiapa yang

menjangkakannye ...

Kelihatan gambar sebuah Kapal Terbang melanggar WTC (menara berkembar tu) ..

kemudian ade lambang tengkorak dan lambang yahudi ...

dah cube dan mmg btol............. SUBHANALLAH....

Cubalah...dan sebarkan....

Special Credit To : Bro Remedy

Category:  
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
4 Responses
  1. saya dah cube dah buat...
    Allahu Akbar.Masya Allah..mmg betul...tak sangka kan..mcm2 kte tak tau..

  2. dh cube buat jgk..mmg btul..

  3. salam akhi..
    mohon kebenaran dicopy entry tentang ni ya? =)

Related Posts with Thumbnails