What's Time Now?

Follow me and I'll follow u back (just inform k)

Jom Vote Template Untuk Aku?

Salam..

ermmm rasa-rasa di hati ni macam nak buat sikit renovation la kat blog aku ni. tapi takut nanti jadi tak cantik pula. setakat ni aku da usha-usha da template yang berkenan dihati aku. setakat ni ada 2, tapi mungkin bertambah lagi kot. ermm rasa-rasa korang perlu ke tak untuk aku renovate blog ni?

ok tu memang da ok. tapi bila da selalu tengok macam serabut pulak, dengan kerawang2 segala tu. da macam apa da. tapi bila pikir balik, cantik pulak. baru nampak ciri-ciri kemelayuan di situ hahaha.. rasa sayang pun ada kat tempalate ni hehehe.. (walaupun baru pakai beberapa bulan) hehe..

aku ingat nak edit sikit blog aku ni biar nampak lebih profesional la. nampak la yang kita ni cam komited nak blogging kan hehe.. baru la bila orang tengok, die pon percaya kat kita hahaha.. lagipun aku ingat nak jadikan blog ni lebih ringan lagi supaya semua pembaca aku yang setia ada ke? dapat membaca dengan tenang dan tanpa gangguan daripada benda-benda yang melambatkan loading blog aku ni. kecuali la kalau korang punye internet slow. itu tak dapek den nak nolong hahaha..

ok kat bawah ni aku tunjukkan antara gambar tempalate yang aku nak guna nanti, korang vote la gambar ni ok? mana yang korang rase ok nanti aku guna la. hehe.. dua-dua pun cantik tapi mana yang lagi sesuai dengan korang dan style blog aku and style penulisan aku hehehe.. ok korang pilih ok?


Ni yang no 1



Ni Yang no 2..

ok nanti korang just tinggal kan vote korang kat komen je ok? mane yang paling banyak dapat vote aku akan gunakan template tu ok hehehe..

hantarkan undian anda sekarang haha..

ok thanks semua sebab sudi membaca entri kali ni.. ok jumpa lagi..

SALAM..

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
23 Responses
  1. aku vote yg n0.1...yg kedua rasanya mcam menyakitkan mata..bcoz kaler biru tue cerah sangat :)

  2. saya vote yang kedua, lebih pro

  3. entah laa.. no 2 kot...

  4. MM prefer yg no 2, fresh....yang no 1 suram jer...

  5. bersetuju dengan yang len2.. vote yang ke2... ahaks

  6. skema la wei..pilih lain la.

  7. aku nk menyibuk vote no 1...
    heheheh

  8. vote no.2 :) template ni mesra seo x?

  9. n0 1..nmpk c0ol skit..

  10. template lain xde ke?
    he he he

    rasanya pompuan sesuai guna no 1 kot
    lelaki no 2

  11. no 2 sbb nmpak smart. no 1 tu cam outdated. Plus, i'm Chelsea fan, msti la kaler biru. hahaha lagi satu, aku nmpak majoriti pmpuan vote no1, laki no 2. so, terpulang pada empunya blogger mana target readers. hehehehe

  12. 1 would be better and quite standardized. i mean d layout but not d design. :) well its ur blog, u dnt need to please others to come to ur blog by following wat others choose for u, right? :)

  13. rasanya baik cari template yang banner dia leh tukar sendiri
    kalau da boring dgn banner tu design je banner baru

    akihiko

  14. 1.


    tapi ada pilihan lg better x?

  15. aku vote no 2...hehehe

Related Posts with Thumbnails