What's Time Now?

Follow me and I'll follow u back (just inform k)

Mr. Badges [azfar90]

salam


Bravo la bro azfar90 hehehe... buat pertama kali ade orang yang baik hati tolong buatkan badges atau lencana untuk blog aku.. gua respect sama lu la azfar hehehe... memang cun la kan badges yang die buat tu.. aku nak mintak dia ajar aku la macam mana dia buat badges tu kan? 

memang style la.. rajin plak tu dia wat bendalah tu hehehe.. yala, da reti kan ape susah.. buat je la hahaha.. aku ni tak tau nak buat masalahnye... kalau tak tak de maknanye nak suh dia wat.. tapi apa2 pun aku ucap terima kasih sangat la kat die hehhe.. memang baik btol die sebab sanggup wat badges tu.. bukan sikit.. banyak tu.. pastu canti plak tu hehehe.. terserlah keHANDSOMEan aku hahaha..

kalau korang sume nak pon boleh juga.. just kena bagi:

1) Nama Blog:
2) URL blog korang
3) gambar yang berkaitan dengan blog korang

then korang anta sume ni kat forum die dalam gengblogger.. bagi gambar yang besar lagi bagus sebab nanti bila die resize, gambar akan nampak lagi smooth dan cantik bila da siap hehehe.. bila da ade tu sama2 la kita kongsi k.. bia sume dapat manfaat dari apa yang telah di mulakan oleh bro azfar hehehehe... tp memang big salute untuk ko la azfar.. respect giler aku kat ko hehehehe...

contoh badges aku..

ni la contoh badges aku yang telah dia siapkan hehehe.. amacam? ade cun tak? hehehehe.. tapi aku belum link kan lagi yang lain2 tu.. tak pe.. jangan bimbang, akan aku link kan juga nanti hehehe.. tunggu ye kawan2 hehehehe.. cara ni bagus untuk korang meningkatkan trafik korang hehehehe.. bia sampai polis trafik jame pale otak die hahahaha...

ok la geng.. aku nk chow dulu.. kalau korang berminat nak tau pasal badges ni.. korang boleh la pergi sendiri kat blog azfar90 ok? selamat berjumpa lagi di lain entri pula..

ok gudbye allzzz hehehehe...

salam..

Special Credit to: azfar90.webs.com

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
5 Responses
  1. SALAM PERKENALAN DARI TUKANG KATA..

    SUDAH FOLLOW ANDA..

    :)

  2. sy dh follow~~`eheeheh... sedara, nk ngadu skit...nuffnang kt bwh tu telah ggu shoutbox tu...xdpt nk conteng kt ctu..xnmpk...sekian, mekasih~~

  3. NAK JUGAK LENCANA MACAM TUU...
    nice, he's creative kn??

    nnati kite pi ltk link jugakk... hee~

  4. aliesha: nuffnang 2 kn boleh minimize.. awat x minimize? hehehe..

    tukang kata: thanx k heheeh..

Related Posts with Thumbnails