What's Time Now?

Follow me and I'll follow u back (just inform k)

Study Week 2010



salam...

bosannya hari ni.. maklum la orang sume da start balik kampung, sekarang kan musim study week.. sume bajet bile balik boleh lah nak study.. tapi aku berani jamin la, mesti dorang balik bukan study pon.. duk dpn tv layan AF8 yang ntah pape jew.. hahaha..

aku yang duk kat kolej ni pon tak tentu lagi boleh study ke tak, ni kan kat rumah? hahahha.. memang tak study.. risau gak aku ni. boleh ke tidak nak jawab exam ni. baca apa pon tak lagi, dok melayan muvee 24/7 hehehe.. kang bila da start exam baru la nak menyesal tak study hahahah.. baru padan muka aku..

kadang2 tengok member2 aku dapat dekan tu, jeles gak la kan.. tp nak wat camne, otak masing2 power.. so aku ikot kemampuan aku jew la.. asalkan pasni aku dapat posting hehehe.. nak jadi cikgu bukan semestinya kena pandai akademik ye tak? asalkan skil tu ada so boleh la jadi cikgu yang berjaya..

Bosan2 ni kalo tido pon bagus gak.. hehe..

kadang2 aku tengok budak2 kelas aku ni, memang power kalo dari segi teorikal.. tapi kalo suh cakap kat depan, kaku gila.. camne nak jadi cikgu kalo camtu? mau depan student terkencing terberak kang.. hahaha.. tak ke naya tu.. nak jadi cikgu ni komunikasi kena best la, baru murid2 suka.. hehehhee...

tapi ape2 pon, aku memang tengah bosan ni.. kalau ade pape yang korang suggest aku patut buat tu, silakan meninggalkan komen k? hehehhee.. sumpah bosan dowh.. aku tak boleh bosan2 camni.. kalau bosan aku suka makan, kang naya jew aku gemok kang.. da tak handsome da.. handsome ke? 

oklah.. aku rase ni jew yang mampu aku tulis hehehe.. kalo ade pape pertanyaan juz drop your comment k?

k gudbye allz hehehe

salam...

Category:  
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
3 Responses
  1. This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails