What's Time Now?

Follow me and I'll follow u back (just inform k)

Thanks kepada Cik Puteri Azriha.. Award Lagi hehehe..

Salam..

Di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang mengundi saya.. cecece.. macam anugerah AIM la pula kan? hahaha.. ok2 bukan-bukan.. ni bukan aim ok, ni aku dapat anugerah atau pun mat salleh cakap award dari  cik adik manis bernama Puteri Azriha (anak raja ke?) hehehe.. akhirnya nice bloggers award berjaya aku rangkul bersama dengan beberapa lagi geng2 yang berjuang dalam bidang blogging ni hehehe..

Terima kasih sangat la diucapkan kepada puteri azriha sebab sudi nak anugerahkan blog aku ni sebagai nice blogger huhuhu.. terharu rasa bila orang hargai kita kan? hehehe.. yela, baru nak berjinak-jinak je pun dalam bidang blogging ni.. bila da dapat award, mau nyer tak semangat.. memang makin semangat la aku kan? hahaha..

walau macam mana pun setiap award pasti ada kije yang kena dilakukan hehehe.. macam biasa la tu kan.. ok untuk award kali ini, aku diminta oleh pemberi ni untuk menjawab beberapa soalan atau tag yang juga boleh dikatakan juga sebagai bancian penduduk 2010 (apa aku melalut ni?) hehe..

ok so untuk menyelesaikan misi ini, aku diminta untuk menjawab tag ini, tag nye adalah seerti berikut:

1) APE YANG BERMAIN DI FIKIRAN ANDA SEKARANG
    ok sekarang ni aku tengah memikirkan orang yang aku sayang hehehe.. tettt!!!

2) APAKAH NAMA SAMARAN KORANK
    mase kecik nama samaran aku satu je iaitu PIPI.. tapi sejak kebelakangan ini, banyak pula nama samaran antaranya PAPA, PAPI, BB, TUGUK dll hahaha...

3) BERIKAN 3ORANG YANG ANDA SAYANG
   3 orang ye? ok 1st mak aku, 2nd ayah aku dan 3rd bakal isteri aku hehehe...

4) PANGGILAN UNTUK SI DIA
  ngee~~ malu plak la haha.. ok panggilan aku untuk si dia is PAPA hehe..

5) HADIAH YANG KORANG IMPIKAN DARI SESEORANG YANG ISTIMEWA
    hehe.. ala kalau cakap kat sni nanti kantoi la haha.. ok la, aku just nak hadiah yang boleh wat aku gembira hehe.. kalau senyum pun da kira ok da hehe..

6) BLOG MANA YANG KORANK SUKE VISIT N YANG LEH AKU FOLLOW GAK
    ok ni aku dedahkan ok hehe.. yang paling aku suke adalah blog Misz Eskremgoreng hehehe.. sbb ade lagu best2 dalam tu.. Fida Aishah pon aku suka gak hehe.. aku suggest kn blog2 ni untuk ko visit k hehe...

7)Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda:
 memandangkan aku x dapat nak cari sume, so aku bagi kt beberapa yang aku kenal la ok? hehe..

1) Budak Skema
2) Eskremgoreng
3) Sweet-Ants
4) Misz Nana
5) sachi-Asukai
6) Areleaf
7) Nana

aku senaraikan 6 jela ok? hehe ni la antara yang rapat ngan aku hehehe..

ok sekian sahaja misi kali ini, aku akan datang lagi dengan misi yang lain pulak.. (banyak award greeting yang tertunggak ni hehe.. )

k jumpa lagi salam semua hehehe...

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
11 Responses
  1. Congratulation..keep blogging..

  2. eley...
    tau la fames..
    :D

  3. Hoo ko la rupanya stalker blog aku slame nih... blusing2 jap aku wlpun ygv ko stalk tu awek2 kat blog aku.. ahaha..

    mekaseh ksik aku publisiti..
    sya la eskremgoreng yg dimaksudkan tu
    sape2 yang berminat bole isi borg kat kaunter 3 nanti mak sy panggil untuk sesi ujibakat..kehkeh

  4. wah2 ak le org paling rapat...wah tq bro ..muah2...wakakaka..nnty ak jawab klo free yerk..

  5. tape la lu fitrah..

    lu dah lupekan kitorang..

    gua,miss lolly dan amani..tape la..tape la tacink ar gua..

  6. hoo..ade men blog2 award lak ek rupenye...huhu~ nice blog..

  7. weee
    mekasih
    tag ngan award berlmbak2 x post lg
    adoii

  8. haha..nah amik lagi award

    http://imori-tongue.blogspot.com/2010/05/beautiful-blogger.html

Related Posts with Thumbnails