What's Time Now?

Follow me and I'll follow u back (just inform k)

Hah Ituuuuuuuuuuuuu Dia....





assalammualaikum..


hah setelah sekian lama mrx tak update blog, akhirnye terjenguk juga la blog mrx ni. maklum la, bz sikit lately sebab tu payah sikit nak update blog. ni update pun sebab mrx tengah cuti, hari ni cuti hahaha tapi bagi orang perak jew la, orang negeri lain bekerja macam biasa. eh jap2, macam ada orang tanya.. sebab apa cuti? hahahahaha.. sebab hari ni hari keputeraan sultan perak. so wajib cuti tu, kalau tak cuti sultan murka nanti hehe..

hah mrx tau ramai yang tunggu mrx update blog kan. (ramai la sangat!! haha). ni mrx update ni, hah puas ati korang hahahhaa.. tiba2 marah, gila apa mrx ni haha.. tak2.. saja je nak wat havoc hehe..

pertama sekali mrx nk ucapkan tahniah kepada semua barisan kepimpinan Barisan Nasional kerana telah menang di pilihanraya negeri sarawak tempoh hari walaupun dengan jumlah kemenangan yang sedikit kalau nak dibanding dengan sidang yang lepas.

ini menunjukkan rakyat sekarang sudah pandai memilih pemimpin yang dirasakan boleh menjaga kebajikan mereka. ingat semua barisan kepimpinan Barisan Nasional, anda da ada pesaing sekarang disarawak. sarawak bukan lagi kubu kuat BN, maka BN kena lebih bekerja keras untuk memenangi hati hati rakyat supaya rakyat terus menyokong kepimpimpinan BN.

ingat BN, jangan terlalu selesa dengan kemenangan sehingga mengabaikan tanggungjawab sebagai pemimpin. sebagai pemimpin, kita sebenarnya adalah hamba kepada rakyat, kita mesti mengikut kemahuan rakyat, bukan kemahuan sendiri. kalau itu yang berlaku dalam kepimpinan kita insyaallah sistem kepimpinan kita aka jadi lebih kukuh.

mrx menulis bukan atas dasar mrx pro kerajaan atau mrx pro pembangkang, mrx ni tak pro mana2, mana yang baik mrx sokong, mana yang salah mrx bangkang. tu prinsip mrx. mrx menulis ni sebab mrx sendiri nampak kepincangan dalam kepimpinan kita.

waaaaaa.... bercerita pasal politik la pulak hahaha.. bukan apa, politik ni penting dalam hidup kita. semua yang kita lakukan dalam hidup ni tak boleh lari daripada politik. so sedarlah, sebenarnya politik itu sangat penting, cuma bagaimana kita melaksanakannya tu yang perlu di ambil kira. hehehe..

ok la cukup la sampai sini mrx membebel haha.. nanti ada masa lagi mrx membebel lagi ok? korang nak sangat mrx membebel, hah HAMBIK KAU!!!!  hahahhaa.. ok, anyway thanx bagi sesiapa yang membaca dan mem'follow mrx k? salam sayang dari mrx untuk korang semua hehehe.. assalammualaikum...

Mr X: kat tempat mrx tu, jalan pon berlopak2.. YB wat dono je.. huhuhu...

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
12 Responses
  1. nice post.. keep up your posting :)

  2. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

Related Posts with Thumbnails